Količina:

0


Iznos:

0,00


Sve za hobi i art.

Jastučić za pečate Distress Oxide Blueprint Sketch

Jastučić za pečate Distress Oxide Blueprint Sketch
Distress Oxide jastučići sadrže kombinaciju boje koja reagira s vodom i pigmentne tinte, koji zajedno daju učinak oksidacije u kontaktu s vodom. Čak i kada se nanos boje osuši u dodiru s vodom, ponovno reagiraju karakteristično. Prikladni su i za embossing tehniku ??.
Ne sadrže kiseline, nisu otrovni i vrlo su izdržljivi. Izvrsni su za primjenu u raznim tehnikama nanošenja i izradi raznih proizvoda od papira. Korištenjem jastučića možete postići različite efekte na papiru - sjenčanje, ostarjeli izgled, mrlje i mrlje, a sada i efekt oksidacije. Zbog toga su vrlo popularni kod svestranih kreatora, posebno za izradu čestitki, čestitki, karata, indikatora i sličnih ukrasnih elemenata od papira.
Jastučići su prikladni za ispis pečata, izvrsni su za sjenčanje teksturalnih otisaka, sa šablonama za izradu efektnih pozadina, za sjenčanje ili bojanje veće površine. Boju možete nanijeti izravno s blazinice ili koristiti spužvicu za prijenos. Ako želite nanijeti više slojeva boje, pričekajte da se naneseni sloj dobro osuši.
  • Online cijena:

    6,99 €

  • Koda:

    AA TDO - 55822

  • Marka:

    Ranger

Zaliha: na zalihi

U košaricu
kos